Over Central Park Hairstudio's

Claudia Donkers

Uw gastvrouw en initiatiefneemster Claudia Donkers begon na haar opleiding als haarstyliste in New York. De eerste plannen voor haar eigen salon ontstonden tijdens haar lunchpauzes in het Central Park.

In Nederland heeft Claudia als salonmanager gewerkt in Krasnapolski. Daarna heeft ze samengewerkt met de bekende TV kappers Daniella & Maurice Pierot. Onder andere heeft ze meegewerkt aan internationale haarshows en was ze jarenlang het gezicht van Pierot Heemstede.

Historische Locatie

Centraal in Alkmaar aan het Kennemerpark staat het team van Central Park voor u klaar. Met passie voor het vak en interesse in u als persoon zien wij graag uw glimlach in onze spiegels.

Central Park is gevestigd op een van de mooiste plekje van de eeuwenoude Alkmaarse stadskern. Zomers beschikt onze salon over een eigen terras met uitzicht op de stadswal van het Kennemerpark en de prachtige molen van Piet.

In onze fraaie salon kunt u ontspannen genieten van een kopje koffie met uitzicht op "de P.C. Hooftstraat" van Alkmaar: het Ritsevoort.

Voor adresgegevens en parkeerinformatie kijkt bij Contact & Afspraak.

Paris balmain Loreal Redken Davines
Paris balmain Loreal Redken Davines